Over gripeffect

Ik ben Linda van Herwaarden-Steenman. Ik ben nuchter, ruimdenkend, eigenwijs, geïnteresseerd en zorgzaam. Humor vind ik enorm belangrijk in het leven en ik betreed iedereen met een open houding. Van jongs af aan zit het ordenen en structureren me in mijn bloed. Als kind al had alles een vast plekje, kon ik huiswerk plannen als de beste en deed ik dingen het liefst op mijn eigen, gestructureerde wijze. Ik ben me ervan bewust dat dat niet heel erg sprankelend en misschien een tikje nerdy klinkt, maar toch ben ik er heel erg blij mee. Ik zie het als mijn kracht en het stelt me in staat om mensen te helpen. En dat is precies hetgeen waar ik gelukkig wordt.

Mijn carrière heeft zich grotendeels in de Hypotheekbranche afgespeeld. Eerst bij grote organisaties  in loondienst en later hebben mijn man en ik een eigen hypotheekkantoor opgericht. De boekhouding en de administratie neem ik voor mijn rekening. Ook hier merk ik opnieuw dat het organiseren en structureren van taken mij enorm ligt. Daarom heb ik, in het verlengde hiervan, een opleiding gevolgd tot Professional Organiser voor de zakelijke markt en merk ik dat op dat vlak toch echt mijn hart ligt.

Ik heb een werkstructuur ontwikkeld die heel makkelijk toepasbaar is. Mijn trainingen zijn laagdrempelig, dus ik zou zeggen; Go for it!

 

gripeffect linda van herwaarden helpt personen efficiënter werken voor rust en overzicht