Teamsessies

Voor wie?
Voor de werkgever die met Microsoft Outlook werkt en meer uit zijn of haar team wil halen.
Outlook heeft oneindig veel (soms verborgen) tools en handigheidjes waarmee je enorm efficiënt kunt werken. Zou het niet fijn zijn als je team deze tools weet te benutten?

Wat gaan we doen?
Een Outlook tips en tricks-sessie. Vaak is de nieuwsgierigheid en de behoefte er wel om efficiënter met Outlook te werken, alleen de tijd ontbreekt om het allemaal uit te zoeken. Daarom heb ik het voor je uitgezocht en verwerkt in deze praktische training. Hands on, iedereen achter de laptop, want we voeren de tips en tricks naar wens gelijk door. Ook kan er, naar behoefte, aandacht besteed worden aan: focussen op wat belangrijk is, afleidingen beperken, een juiste emailstructuur opzetten en proactief plannen.

Investering.
In een intakegesprek bekijken we welke onderwerpen er aan bod komen en wat voor jouw team en organisatie belangrijk is. Aan de hand daarvan maak ik een offerte op maat.

Wat levert het op?
Nog vrolijkere medewerkers en collega’s, concentratie- en prestatieverbetering, minder stress, meer structuur, meer tijd en daardoor een kostenbesparing.